Sa mori tu?
Lista Forumurilor Pe Tematici
Sa mori tu? | Inregistrare | Login

POZE SA MORI TU?

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
alexxandra pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Timis
cauta Barbat
24 - 57 ani
Sa mori tu? / •LumeaParanormalului.dap.ro• / oniromantie Moderat de LumeaParanormalului.dap.r, Saya:P
Autor
Mesaj Pagini: 1
WoxRr
Sa mori tu?!?

Din: craiova :x
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2872
semnificatia viselor

~Visul este limbajul sufletului
~Mitropolitul Hierotheos Vlachos spune ca insusirile visurilor arata starea in care ne gasim, daca suntem robi ai patimilor, robi ai diavolului sau robi ai lui Dumnezeu. Visele dezvaluie sanatatea sau boala noastra.



Stim ca visele sunt unice in sens individual, nici o alta persoana nu poate avea aceleasi cunostinte, emotii sau experiente. Fiecare vis e in stransa legatura cu propria realitate. Astfel, in interpretarea viselor e important sa facem legatura cu evenimentele din viata noastra.

Cand visam avem acces la informatii care nu sunt disponibile cand suntem constienti. Visele pot dezvalui dorinte si sentimente ascunse.

Amintindu-ne ceea ce visam, ne vom cunoaste mult mai bine reusind sa corectam ceea ce e gresit in viata noastra. Visele sunt o perceptie a propriei persoane. Ele pot fi o sursa de inspiratie, de intelepciune si de bucurie.

Nimeni nu poate avea acces la propriile informatii, acest lucru facandu-ne experti pe fiecare dintre noi in interpretarea viselor noastre.
Amintiti-va cat mai multe detalii din vis (caractere, obiecte, animale, locuri, emotii) si analizati-le cu ajutorul dictionarului de vise


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la